maanantai 19. huhtikuuta 2010

näyttelykuvia

Kun en ole itse saanut mitään aikaan, laitan kuvia kansalaisopiston kevätnäyttelystä, jossa oli nukkiskurssilaisteni töitä esillä. Kuvat on otettu kännykällä, eli ei kovin laadukkaita. Työt olivat niin hienoja, että parempi kuvaaja olisi tarvittu.
Kynttilälyhtyyn tehty kukkakauppa. Tämä on ihana, kaikki tehty itse ja todella kekseliäästi. Olisi pitänyt ottaa useampi kuva.
Myös tässä pikku herkkukaupassa on nukkeja lukuunottamatta kaikki itse tehtyä. Takaseinän peili ei toimi kuvassa niin hyvin kuin oikeasti.


Sisustusliike oli ainoa boxi jossa oli valot. Tekstiilitaiturin käsialaa.

Saman liikkeen toinen pää. Kaapissa on sekä kudottuja että virkattuja peittoja ja tyynyjä, lattialla petit point-mattoja.

Saman tekijän sisustama vanha kello.

Pieni puutarhaliike terassilla. Myyjä on istahtanut hetkeksi lepäämään.

Puutarhaliikkeen alakerrassa on kaunis sali.

Vieressä oli Cafe Nea, jonka terassilla nautittiin virvokkeita. Taustalla näkyy syksyllä tehtyjä jouluaiheisia roomboxeja.

Cafe Neassa on kiirettä. Tämä kokonaisuus on nähtävissä ensi viikonloppuna Model Expossa.

Jäätelönmyyjä on myös kiireinen ja pikkutyttö pistelee valtavaa jäätelöannosta sillä aikaa kun isä lukee lehteä.

Jouluhuoneet jäivät nyt kuvaamatta, mulla on kyllä niistä kuvia jossakin. Nekin olivat hienoja.
Näyttelymenestys oli hyvä, ja voi olla, että ensi syksyn kurssilla on uusia harrastajia.

Oma taloprojekti on juuttunut, eikä varmaan liikahda ennenkuin joskus viikkojen päästä. Teen kuitenkin odottaessa jotakin pientä, joten jonkinlaista näperrystä voin luvata tännekin.
Lisäys: Cafe Nea, pieni herkkukauppa ja jäätelökärryt olivat esillä Model Expossa. Huomasin juuri, että Cafe Nea oli saanut kaksi ykköspalkintoa, ja toisetkin olivat sijoittuneet. Olen iloinen kurssilaisteni menestyksestä. Eteviä tyttöjä.

4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Katoitko tänään Verstas -ohjelman (Suomi kanavalta)???

Piu kirjoitti...

Ei mulla maalaisella näy Suomi-kanava. Mitä siellä näytettiin?

vilukissi kirjoitti...

Kyllä sulla pitäisi Suomi kanava näkyä!!! Mäkin asun maalla, se on meillä nro 33....nukkekodin tekemisestä...ei mitään silleen uutta näytetty, mutta ihana oli katsoa, mitä kaikkea laitatte sivuun, josta sitten joskus mahdollisesti voisi tehdä jotain... hienoja kuvia!

Heidi kirjoitti...

Heippa

Löysin blogisi googlettamalla kun etsin ohjeita bellman tuoleille tai paikkaa mistä niitä voisin tilata...olisiko sinulla minulle tähän askarruttavaan kysymykseen vastausta?

Yst.terv
Heidi