tiistai 27. heinäkuuta 2010

hitaasti

Vähän kerrallaan tulee valmista. Huomasin maalata etureunat tänään ennen kuin teen huoneita yhtään pitemmälle. Huomenna pitää sutia vielä toiseen kertaan.
Talon ulkoväri pitää päättää ja hankkia maalit. Koska sijoituspaikka on tuvassa, talosta tulee luultavasti harmaa. Semmoinen kivitalonharmaa. Maalikaupassa varmaan heti tiedetään mitä tarkoitan:)
Leikkasin kattopahvit ja tapetit valmiiksi, mutta liisteröinti jäi sekin huomiseksi. Epäröin vielä tuon ruokasalin tapetin suhteen. Pitäiskö sittenkin vaihtaa? Klahvipöytä yrittää avittaa päätöksenteossa.
Tässä se aika menee, hiomisessa. Vasemmalla valmiiksi hiotut, oikeanpuoleinen kasa odottaa vielä käsittelyä. Ovet olen onneksi jo siloitellut aiemmin.

Olin jotenkin virheellisesti laskenut förmaakin tapetintarpeen, ja jouduin tilaamaan lisää. Saa nähdä miten suuri väriero niissä sitten on.

2 kommenttia:

www.nukkekoti.kinanen.fi kirjoitti...

On se komia talo! Porraskäytävä keskellä on kiehtova.
Omastani olen hissuksiin poistanut kaikki portaat, kun veivät tilaa niin paljon. Onpahan valmiina sitten seuraavaan projektiin.

mare

Piu kirjoitti...

Kiitos! Vähän liiankin komia, tässä vaiheessa. Valitsin tuon mallin ihan siksi, että portaikossa on oma viehätyksensä. Saa nähdä olenko samaa mieltä vielä kun kaikki porraskaiteet on tehty. Toinen hyöty on siinä, että huoneet on helpompi kalustaa kun portaat eivät vie tilaa.