maanantai 26. heinäkuuta 2010

lattioita

Rupesi niin ahdistamaan keskeneräinen talo että oli pakko tehdä jotain. Niinpä otin ja liimailin neljään huoneeseen lattiat. Kaikkiin tuli lautalattia, mahdollisesti vielä yhteen huoneeseen tulee samanlainen. Tai sitten yläkerran portaikkoon.
Nakkasin lipaston malliksi keskelle huonetta. Piironki tulee kyllä förmaakiin, johon olen ajatellut parkettia. Mutta noin malliksi... Tapetit ovat vielä odottamassa kuten sähköteipeistä voi päätellä.

Tein samalla inventaarion tarvittavista listoista ja tapeteista ja tilasinkin ne jo. Niitä odotellessa on tarkoitus jatkaa olemassa olevien materiaalien kanssa. Lujasti teettää suunnittelutyötä ja pohtimista. Miten ihmeessä saan tehtyä porraskaiteet siististi? Sitä olen miettinyt.
Eräs ajatus on muotoutumassa, jäi liimaukseen kun lähdin. Aihio vasta mutta hyvin mietitty:)

Iso talo on tietysti mukava, mutta työtä se teettää: pelkästään ovia on kymmenen, ja niitä listoja metritolkulla. Maalaamista siis riittää. Ja hiomista. Lakkausta. Erityisesti haaveilua.
Kaiken kukkuraksi kapteeni Ahlqvist on ruvennut ilmestymään ajatuksiini. Tuntuu aivan kuin hän tahtoisi tulla johtamaan talonsa valmistumista. Pitänee kaivaa fimot esille kohta.

Ei kommentteja: