perjantai 23. heinäkuuta 2010

pieniä hankintoja

Porvoon Riimikosta hankittiin Kirkkokadun taloon vähän kapistuksia. Pyykkikori, pesusoikot ja ämpäri ovat tarpeellisia, emalikattiloiden kohtalo on vielä epäselvä. Voi olla että ne korvataan kuparisilla ja nämä pääsevät johonkin myähemmän ajan keittiöön. Viinilasit ovat vahinko, kuumassa ja tungoksessa aivot lakkasivat toimimasta:) Tarkoitukseni oli ottaa noita jälkiruokakulhoja useampia, mutta samassa korissa olleet viinilasit tarttuivat sormiini helpommin...
Tässä on aikaisemmin hankkimani pesuteline ja maitokannu mukana. En vain millään muista, mistä nuo on hankittu.
Riimikosta löytyi myös ihan oikea Dagens Nyheter På Stan-liitteineen. Liitteessä on juttu nukkekodeista. Ovat vähän turhan tuoreita Kirkkokadun taloon, mutta nyt ei VOI nipottaa, sillä lehti on ihan ohutta paperia ja jutut oikeita mainoksia myöten. Kokeilen hiukan kellastuttaa niitä, niin Ahlqvistit eivät edes huomaa uutisten olevan tulevaisuudesta :D

Muuten talo edistyy tuskastuttavan hitaasti. Olen miettinyt ja pähkäillyt värejä ja huonejärjestystä ja materiaaleja ja vaikka mitä. En ole vielä varma siitäkään, kuinka suuri perhe talossa asuu.
Lisäksi olen ollut toipilaana ja nyt vasta pääsen liikkumaan niin paljon, että kykenen aloittamaan maalaukset ja tapetoinnit. Niistä lisää työn edetessä.

Olen menossa sunnuntaina Forssaan, voi olla että teen lisää hankintoja...

4 kommenttia:

www.nukkekoti.kinanen.fi kirjoitti...

Tarvinnee vessiin pistäytyä Porvoossa...Hienoja löytöjä olet tehnyt. Terveisin Mare

Piu kirjoitti...

Kannattaa kyllä käydä. Ihania putiikkeja ja kirppiksiä, jotka minulta jäivät tällä kertaa käymättä kokonaan.

Aurea kirjoitti...

Paranemisia!
Piti myös kyselemäni, että mistä puusta sinä teet noita huonekaluja, mitä olet itse väkertänyt?

Tuo Porvoon liike on kyllä varsinainen aarreaitta. Sieltä ei lähtisi millään pois, ja mukana pitäisi olla toimintatonni :)

Piu kirjoitti...

Nuo blogikuvissa olevat on koivuvanerista, valmiita kittejä. Yleensä käytän ohutta vaneria, valmiita tikkuja ja valmiita sorvattuja osia, mutta myös puusepänverstaan jämiä, milloin satun niitä saamaan. Silloin voi saada myös muita puulejeja kuin koivua tai mäntyä.