keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

pikaisesti

Tänään ei ole juuri valmista syntynyt aikomuksista huolimatta. Ystävän kanssa päiväkahvilla tuli kyllä muutama kullanarvoinen ahaa-elämys, onhan sekin jotain. Tuumittiin, että pitää käynnistää nukkiskerho ihan näinä päivinä, jospa homma saisi siitä vähän vauhtia.
Mutta jotain sentään on aloitettu:
Keittiöön roiskemaalattu seinäpahvi. Roiskeet tulivat väkisinkin hiukan isoja, mutta tein kolme kappaletta joten niistä saa varmasti sopivat. Eikä köökissä niin kamalasti tyhjää seinäpintaa olekaan. Kuva on onnettoman huono, jopa suurennettuna.
Kunnianhimoinen yritys tehdä förmaakiin parketti. Pelkän kuvion piirtämiseen meni keväällä pari päivää, saa nähdä miten kauan leikkelen viilunpätkiä. Tämä saa olla välityönä kun pitää odotella maalin kuivumista tai muuten tökkii.
Huomenna on niin paljon menoa ettei tänne ilmesty tätäkään vähää, vaikka aikomukseni oli joka päivä tehdä jotain näytettävää. Saapi nähdä.

2 kommenttia:

Julianna kirjoitti...

Parkettilattiasta tulee varmasti upea! Hyvältähän tuo roiskepahvikin näyttää. Meinaatko pingottaa sen seinään kuten pinkopahvin,kun kuvassa tuollaista kapeaa pahvinauhaakin näkyy? ;D Lueskelin koko blogisi läpi, kiva blogi ja talosta varmasti tulossa huikaiseva kokonaisuus.

Piu kirjoitti...

Kiitos! Katsotaan nyt miten pitkälle kärsivällisyys riittää parketin kanssa. Pinkopahvin tapaista oli tarkoitus, mutta mun kartonkini on vähän turhan jäykkää eikä sitä oikealla tekniikalla jaksa kiinnittää, liisterillä vaan.