maanantai 3. tammikuuta 2011

Erimielisyyksiä

Aloitin uuden vuoden reippaasti ja käytin kaksi ensimmäistä päivää Kirkkokatu 10:ssä. Alimman kerroksen portaat ovat lähes valmiit:
 Portaiden alla on komero, vasemmalle puolelle tulee konttori ja oikealla on keittiön ovi. Lattia on vielä vaiheessa.
Meille oli tulla Ada-neidin kanssa oikein kunnon riita, kun yllätin hänet siirtelemässä ompelupöytää yhdessä makuuhuoneista. "Tämä tulee olemaan minun huoneeni, viekää pois nuo laudat ja työkalunne". Huoh.
Lisää ohjeita tuli ovenraosta. Kun yritin sanoa, että palaisi takaisin maalle muun perheen pariin, sain kuulla, ettei hän lähde minnekään. "Paras vain ruveta töihin. Saatte ensimmäiseksi siirtää vuoteeni ja muut huonekaluni taloon, jotta voin valvoa töitä. Iltaisin kello kahdeksan jälkeen en suvaitse minkäänlaista meteliä, joten huolehtikaa siitä, että työt ovat silloin valmiina. Ateriani syön huoneessani kunnes ruokasali valmistuu."

Veikkaanpa, että tulee vielä muutamakin yhteenotto ennenkuin päästään muuttamaan. Enempiä sanomisia välttääkseni taidan kaivaa neidille ainakin sen sängyn. Ehkä on parasta tuoda myös tuoli ja pöytä...

2 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

Kipakka täti tuo Ada-neiti. Parasta vain totella kiltisti. Tuo sisustamisvaihe on aina kaikkein kivointa. Mukavaa näpertelyä.

Piu kirjoitti...

Sisustamisvaihe on ihan parasta, mutta viimeiset listat ja loppumaalaukset vievät harmittavan paljon aikaa. Siksi Ada-neiti olisi saanut pysyä vielä poissa...