perjantai 18. marraskuuta 2011

Ada-neidin iltapuhde

Ada-neiti oli oikein tyytyväinen palatessaan kotiin. Ehdin verhoilla sohvan ja pari pikkutuolia ja asetella förmaakin kalusteet suurin piirtein paikoilleen ennen hänen paluutaan.

Kun menin kuvaamaan tulosta, tapasin arvoisan neidin istumassa sohvassa.

Kissanpoikakin on hiipinyt ihmettelemään uutta kalustusta. Kattolistat puuttuvat vielä enkä saa päätetyksi, laitanko maton vai ei. Ostin kesällä Forssasta kauniin maton, mutta ne eivät olleet kovin yleisiä vielä Kirkkokadun aikaan. Leopardituoli on hiukan turhan pramea, mutta se onkin tuotu Tukholmasta. Isännän matkoilta on kertyy mukaan yhtä ja toista.
Uups, mikä pullo siellä pelakuun takana piilotteli..? Ilmankos Ada-neiti oli niin sopuisalla päällä. Sivupöydällä on appelsiineja jalallisessa maljassa, jonka väkersin taannoin Larissan työpajassa Turussa.

Toistaiseksi huone saa olla näin, koska Adakin siellä noin hyvin viihtyy. Muissa huoneissa riittää tekemistä, joten tänne palataan myöhemmin.

4 kommenttia:

Mare kirjoitti...

Kyllä Ada-neidin kelpaa hieman kuppia kallistellakin noin kauniissa salissa. Lattia on tosi kaunis ja edukseen kalustetussa huoneessa.

Heidi kirjoitti...

Hei

Ihan huisin mahtava projekti sinulla :) upealta näyttää kerta kaikkiaan <3

Googletin hakusanan bellaman tuolin tuunaus ja tupsahdin onnekseni sivuillesi. Nyt sitten kysyisinkin että oletko tehnyt bellmantuolit ja klaffipöydän itse vai oletko ostanut ne jostain? Olisin NIIIIIN kiitollinen vastauksestasi :) minä olen tälläinen aloitteleva nukkekoteilija...

ystävällisin terveisin
heidi

Piu kirjoitti...

Kiitos, Mare!

Heidi, Bellman-tuolit on tehty Kotte toys-kitistä, jonka olen tilannut crazy4minis-nettikaupasta. Klaffipöytä on samaa sarjaa. Kottetoys'lla on myös omat sivut, joilta voi tilata.

Olen pahoillani että vastaus viipyi, mutta bloggeri teki kiusaa. Nyt näyttää taas pelittävän.

Heidi kirjoitti...

SYDÄMELLINEN KIITOS<3 <3 <3